Conferinta “Priscila – ieri si azi”

Anul acesta revista noastră a împlinit 10 ani! Am hatărât deci să sărbătorim! Așa că, am avut o conferință aniversară, pe tema: “Priscila – ieri și azi” la Valea Drăganului. Au venit femei de pretutindeni, femei care și-au adus aportul la realizarea revistei și nu numai…
Au fost clipe emoționante când, privind primul număr al revistei, am putut spune: cu adevarat Dumnezeu nu disprețuiește începuturile slabe! Am văzut cum stângăciile noastre de la început au fost transformate in pagini frumoase, mesaje cu miez, binecuvântând sute și mii de femei.
“Până aici Domnul ne-a ajutat!” – a fost convingerea tuturor!

Priscila – personajul biblic, ne este acum mai dragă, pentru că o cunoaștem mai bine și o iubim. Desi Sfânta Scriptură vorbeste putin despre Priscila, am descoperit aspecte deosebite din viața ei, care au fost o mare provocare pentru noi…
In conferinta ne-au slujit femei minunate, precum: Adriana Cosman, Nora Faragau, Mihaela Manastireanu, Dana Salahoru, Angela Tiprigan, Rodica Filip, Camelia Capusan si Tatiana Petric.

Mesajele au prezentat diferite aspecte ale vietii Priscilei:

– Priscila – femeia cu o viziune mult deasupra vremii in care a trait.
– Priscila – femeia care a lucrat in echipa cu sotul ei, fiind printre tovarasii de lucru ai ap. Pavel.
– Priscila – femeia care se investea in altii.
– Priscila – Femeia care a slujit in lucruri practice bisericii din casa ei.
– Priscila – femeia care a infruntat adversitatile, circumstantele nefavorabile si a ramas deasupra lor.
Cele mai multe femei au plecat acasă cu dorința de a fi o Priscila a zilelor noastre!

Iata cateva marturii:

“a fost o oaza pentru sufletul meu… am primit exact ce aveam nevoie!” (Simona)
“plec de aici cu convingerea ca se merita sa slujesti de dragul lui Cristos! Uneori privind in jur, la oameni, parca zici ca nu se merita, dar daca sti cui slujesti, atunci intotdeauna poti spune: pentru El, se merita!” (Mari)
“ am inteles ce important este sa ai o mama spirituala! Eu nu am, si-mi doresc! O caut de-acum!“ (Lidia)
“am fost provocata de acele cuvintele rostite de Moody, candva, care s-au repetat mereu in timpul conferintei: <n-a vazut lumea ce poate face Dzeu printr-o persoana care este dedicata Lui!>  Plec cu decizia de a ma pune la dispozitia lui Dumnezeu!”
“n-am crezut ca se pot vorbi atatea despre Priscila! Stiam asa putine despre ea. Acum o iubesc si vreau sa fiu o Priscila!” (Rodica)

Lidia Schiopu

Leave a Reply

Your email address will not be published.